Acordare birouri virtuale

Biroul virtual

Avocaților români li se permite să ofere servicii de birouri virtuale prin lege. Legea care reglementează activitatea avocaților din România permite avocați locali să ofere clienților un sediu temporar, un serviciu care s-ar putea dovedi util pentru anumite start-up-uri sau investitori, care nu dispun de un spațiu de birouri disponibile la momentul încorporarii afacerii lor. De asemenea, serviciile de birouri virtuale nu sunt limitate la companii, de asemenea, persoanele fizice din întreaga lume au nevoie de o locație pentru a primi scrisori sau alte comunicări de afaceri, de la autoritățile fiscale, bănci, parteneri de afaceri etc.

Birourile virtuale sunt recomandate pentru partenerii de afaceri care au decis să se extindă în România, dar nu au o locație la dispoziție (închiriata sau cumpărata). Pentru multi investitori este extrem de important pentru a începe activarea în România, imediat după ce compania lor este formata. Acest lucru implică în mod evident, posibilitatea de a primi corespondență, apeluri și faxuri din si in România. De obicei, serviciile de birou virtuale sunt preferate de următoarele tipuri de investitori:

– societăți românești nou înființate de către investitorii străini;
– firmele românești înregistrate în alte orașe din România, care necesită, de asemenea, un punct de contact în București;

– persoane sau întreprinderi din străinătate, care nu necesită nicio inregistrare efectiva a companiei lor in România, ci doar o metodă simplă de menținere a comunicării cu partenerii de afaceri din Romania.