Acordare birouri virtuale in Uniunea Europeana

Serviciile biroului virtual ofera beneficiile unui spatiu de birou la costuri mai reduse. Acest birou se adreseaza intreprinzatorilor care doresc sa lucreze de acasa sau de la distanta si doresc o imagine profesionista pentru propria afacere.

O adresa de afaceri in locul potrivit si un numar de contact local, la care se raspunde in numele companiei dumneavoastra pot face diferenta atunci când vine vorba de o prima impresie.

Personalul nostru va gestiona apelurile si se va ocupa de corespondenta. 

Echipa SPRING & CO JURIDICAL & BUSINESS CONSULTING va poate oferi:

  • preluarea apelurilor telefonice: acest serviciu include un numar de telefon si o casuta vocala locala dedicata companiei dumneavoastra., un receptionist, acces 24 de ore la casuta vocala.
  • gestionarea corespondentei sunt incluse o adresa de business, primire si semnare pentru expeditii si livrari, receptionist, discount la birourile de zi, sali de sedinte si videoconferinte.

Ne adresam :

  • celor care nu vor sau nu pot sa parcurga procesul lung si delicat al obtinerii de avize de la vecini si/sau asociatiile de proprietari/locatari
  • societatilor expate care se implanteaza in UE
  • celor care nu au disponibilitatea necesara de a locui sau a sta o perioada mai lunga undeva in UE, insa este necesara ca prezenta sa si a societatii sale sa ramana
  • societatilor expate care parasesc UE dar vor sa isi pastreze un “birou”
  • celor carora le-a expirat  perioada de gazduire la cabinetele de avocatura
  • celor care nu isi permit o unitate locativa individuala, fie ea si garsoniera, din cauza chiriilor ridicate si/sau a formalitatilor dificil de finalizat, mai ales in strainatate

Fie ca sunteti in situatia de a va extinde pe piete noi si aveti nevoie de o noua locatie pentru biroul dumneavoastra sau aveti nevoie de cineva care sa va raspunda la telefon sau sa se ocupe de email, serviciile Birou virtual sunt alegerea potrivita pentru dumneavoastra. Societatea Spring & Co Juridical & Business Consulting va sta la dispozitie cu orice informatii privind acordarea unui birou virtual.