Menu

Consultanta financiar-fiscala

Consultanta financiar-fiscala ofera clientilor nostri acces direct la echipa locala de experti fiscali, precum si la cei din echipa globala, dispunand astfel de o baza comuna de expertiza la nivel intern/international, de solutii fiscale inovatoare in ceea ce priveste tranzactiile transfrontaliere, precum si de oportunitati de planificare fiscala, astfel incat sa putem sa oferim consultanta rapida si riguroasa cu privire la tranzactii interne si internationale. Partenerii si managerii nostri lucreaza indeaproape cu clientii societatii noastre pentru a dezvolta si pune in aplicare solutii fiscale cu impact asupra modelului si implementarii strategiilor acestora de afaceri.

Auditul financiar reprezinta activitatea de examinare, in vederea exprimarii de catre auditorii financiari a unei opinii asupra situatiilor financiare, in conformitate cu Standardele internationale de audit financiar ale Federatiei Internationale a Contabililor (IFAC). Se procedeaza la verificarea respectarii cadrului contabilitatii, cu tot ceea ce cuprinde el, respectiv principii, norme, reguli de evaluare. Efectuarea serviciului de Audit, presupune verificarea si certificarea reflectarii corecte in contabilitate a situatiilor financiare, pentru intregul exercitiu financiar.

Contabilitatea reprezinta un reper important in traiectoria catre succes a companiei dumneavoastra, tine evidenta, calculul si contorizeaza bunurile si consta in urmarirea existentei si miscarii capitalurilor, utilitatilor, al stabilirii rezultatelor activitatii si plasarii lor, avand drept scop suportul banesc necesar bunei gestionari a afacerii dumneavoastra.